Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trzyskladnikowe ciastka,ktore zawsze sie udaja.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11882
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5588
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11882
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5588
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem,odstawic na pol godziny do lodowki po czym formowac z ciasta kulki wielkosci orzecha wloskiego i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia,delikatnie splaszczyc kazda z nich i na srodku zrobic wglebienie (mozna to zrobic pomagajac sobie koncowka raczki lyzki drewnianej) Piec w piekarniku okolo 15' w 180° z wentylacja.Schlodzone wypelniamy nutella i ewentualnie posypujemy orzechami drobno pokrojonymi.