Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trzyskladnikowe ciastka,ktore zawsze sie udaja.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 217
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 221
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 526
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 148
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 217
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 221
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 526
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 148
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem,odstawic na pol godziny do lodowki po czym formowac z ciasta kulki wielkosci orzecha wloskiego i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia,delikatnie splaszczyc kazda z nich i na srodku zrobic wglebienie (mozna to zrobic pomagajac sobie koncowka raczki lyzki drewnianej) Piec w piekarniku okolo 15' w 180° z wentylacja.Schlodzone wypelniamy nutella i ewentualnie posypujemy orzechami drobno pokrojonymi.