Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka:) krucha,rozpływa sie w ustach<mniam>
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2372
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10511
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5782
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1052
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7990
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2372
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10511
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5782
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1052
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7990
Składniki
Rabarbar:umyć,zdjąć skórke-zasypać pół szkl cukru,aby puścił sok.
Ciasto: Mąkę z margaryną-posiekać+żółtka oraz proszek do pieczenia. Zagnieść ciasto.Wyłozyć foremke wysmarowana tłuszczem. Piec10-15min w 200st.
Rabarbar odcedzamy z soku i wykładamy na upieczone ciasto. Z białek ubijamy piane ze szkl cukru oraz budyniem. Wylewamy na rabarbar. Piec aż białka zarumienieją.Mozna posypac cukrem pudrem. Smacznego!!!