Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka:) krucha,rozpływa sie w ustach<mniam>
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424925
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424925
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Składniki
Rabarbar:umyć,zdjąć skórke-zasypać pół szkl cukru,aby puścił sok.
Ciasto: Mąkę z margaryną-posiekać+żółtka oraz proszek do pieczenia. Zagnieść ciasto.Wyłozyć foremke wysmarowana tłuszczem. Piec10-15min w 200st.
Rabarbar odcedzamy z soku i wykładamy na upieczone ciasto. Z białek ubijamy piane ze szkl cukru oraz budyniem. Wylewamy na rabarbar. Piec aż białka zarumienieją.Mozna posypac cukrem pudrem. Smacznego!!!