Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny w postaci tortu urodzinowego bądź imieninowego oraz jako ciasto na święta lub od tak do pojedzenia. Pyszne!
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 208
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 117
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 200
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 300
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 65
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 208
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 117
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 200
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 300
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 65
Składniki
Upiec/kupić biszkopt.
Budyń przygotować według przepisu i dodać do niego łyżkę cukru. Schłodzić i utrzeć z margaryną.
Na biszkopt nakładać krem budyniowy. Następnie ułożyć herbatniki, na herbatniki masę kajmakową, znowu herbatniki a na herbatniki śmietankę kremówkę, którą najpierw utrzemy z fiksami i cukrem pudrem. Przyozdobić posypką czekoladową.