Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto ananasek- smaczne z dodatkiem wiórek kokosowych i ananasów!
Polecam.
Odsłon: 129
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 367
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 19
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 129
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 367
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 19
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 264
Składniki
Placek kokosowy: Białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dodajemy, kokos, mąkę i proszek do pieczenia. Pieczemy do 20 minut w 180 stopniach. Studzimy i przekrawamy na pół.
Masa: Na mleku gotujemy budyń z cukrem. Studzimy do i ucieramy z masłem. Ananasy odsączamy z soku i kroimy w kostkę, mieszamy z masą.
Biszkopt jasny: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka, mieszamy dodajemy mąkę, proszek do pieczenia. Mieszamy i pieczemy na formie 25/36 w 180 stopniach do 30 minut. Studzimy. Przełożenie: Placek kokosowy- połowa masy- biszkopt jasny- reszta masy- placek kokosowy