Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto ananasek- smaczne z dodatkiem wiórek kokosowych i ananasów!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19784
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 433
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6830
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242373
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19784
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 433
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6830
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242373
Składniki
Placek kokosowy: Białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dodajemy, kokos, mąkę i proszek do pieczenia. Pieczemy do 20 minut w 180 stopniach. Studzimy i przekrawamy na pół.
Masa: Na mleku gotujemy budyń z cukrem. Studzimy do i ucieramy z masłem. Ananasy odsączamy z soku i kroimy w kostkę, mieszamy z masą.
Biszkopt jasny: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka, mieszamy dodajemy mąkę, proszek do pieczenia. Mieszamy i pieczemy na formie 25/36 w 180 stopniach do 30 minut. Studzimy. Przełożenie: Placek kokosowy- połowa masy- biszkopt jasny- reszta masy- placek kokosowy