Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na wizytę niespodziewanych gości przyrządza się w tym samym czasie co zrobienie kawy
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Składniki
W garnku rozpuść margarynę i odczekaj ok.5 min.
dodaj resztę składników i wymieszaj łyżką.Składniki szybko i łatwo się łączą więc szkoda brudzić mikser.
Do tortownicy (średniej) lub kwadratowej przelej ciasto ja wykładam blaszkę papierem do pieczenia.
na wierz ciasta poukładaj owoce.Najbardziej smakuje z rabarbarem,ale truskawki czy jagody też się nadają.
Piecz ok 15-20 min w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem.Można podawać ciepłe.Smacznego