Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nic się nie powinno zmarnować, więc kiedy banany były już przejrzałe zrobiłam ciasto.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Banany z mlekiem i jajkami rozdrobnić przy użyciu blendera. Przełożyć do miseczki dodać cukier i cynamon. Dodawać mąki tak aby wyszło gęste ciasto. Dodać drożdże. wszystko wymieszać wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 45 minut. Smacznego