Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udaje się każdemu!Ów przepis wynalazlam w sieci, ale nieco go zmieniłam
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11476
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13608
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5400
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11476
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13608
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5400
Składniki
Blache natluscic masłem,wylozyc papierem do pieczenia i n ato wylac pol roztopionego masła.
Pokruszyc herbatniki, na nie posypac polamana czekolade, a pozniej orzechy.
Wszystko zalac mlekiem slodzonym z puszki .
Piec okolo pol godziny..po czym ciasto wystudzic i wstawic na kilka godzin do lodowki.
Po wystudzeniu udekorowac bialo-czarna polewa czekoladowa.