Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega wielkie brzoskwiniowo - budyniowo-galaretkowe ciasto z "dodatkiem" biszkoptu
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 136
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 125
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 97
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 136
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 125
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 97
Składniki
Zagotować 6 szklanek wody z cukrem pudrem. w Pozostałych 2 szklankach wody wymieszać sypkie budynie i galaretki. Wlać do gotującej się wody z cukrem pudrem. Podgotować na jednolitą masę. Do jeszcze gorącej masy dodawać pokrojone na kawałki 2 kostki masła i mieszać aż do jego rozpuszczenia się. Poczekać aż zrobi się ciepłe. W tym czasie odsączyć z zalewy brzoskwinie i pokroić w kosteczkę. Dodać owoce do ciepłej masy i wymieszać. Całą masę, jeszcze ciepłą wyłożyć na nasączony sokiem z brzoskwiń biszkopt.