Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto ze zdrowymi składnikami. Zawsze można rozgrzeszyć się, że to wcale nie puste kalorie ;) W mig znika ze stołu.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4157
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 644
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17367
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3233
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 200
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4157
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 644
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17367
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3233
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 200
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej. Miksować. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao, cynamonem i gałką muszkatołową. Miksować. Na koniec dodać startą cukinię na tarce o grubych oczkach i bakalie. Wymieszać łyżką. Ciasto przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 180 stopni przez 50 minut. Po upieczeniu ostudzić ciasto. Zrobić polewę: czekoladę mleczną rozpuścić w kąpieli wodnej. Polać ciasto. Gotowe!