Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasto, pachnące cynamonem. Robi się je bardzo szybko. Wystarczy włożyć do miski, wszystkie składniki i zmiksować.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 275
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 293
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 714
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 275
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 293
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 714
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w półplasterki. Odłożyć na bok. Do miski włożyć po kolei wszystkie składniki na ciasto i zmiksować. Tortownicę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą. Przełożyć na nią ciasto. Na wierzchu poukładać wcześniej przygotowane jabłka. Tak przygotowane ciasto wstawić do piekarnika, nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec 40-45 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.