Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super wyrasta, nie jest sucha,
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1189
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4297
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1189
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4297
Składniki
w misce wymieszac make z proszkiem i cukrem dodac do tego rozmacone jajka, w osobnym garnuszku roztopic maslo dodac smietane skorki z cytryny i pomaranczy oraz ich sok wymieszac i dodac do ciasta, dobrze zmiksowac rozgrzac piekarnik do 170 st, wlac ciasto do formy i piec ok 1 godz, sprawdzic patyczkiem, smacznego