Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie - proste- bardzo smaczne :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 582
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2802
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14535
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 582
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2802
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14535
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać jajka dalej ucierając. Następnie wsypać mąkę, kakao oraz proszek do pieczenia, całość zmiksować. Na koniec dodać mleko, dalej miksując.
Brzoskwinie odsączyć na sitku. Trzy połówki pokroić w paski, natomiast resztę w dość grubą kostkę. Pokrojona kostkę wrzucić do ciasta i całość wymieszać. Ciasto przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Paski z brzoskwiń rozłożyć na cieście. Piec w temperaturze 180°C około 45- 50 minut. Smacznego !