Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie - proste- bardzo smaczne :)
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 67
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 475
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1872
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 67
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 475
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1872
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać jajka dalej ucierając. Następnie wsypać mąkę, kakao oraz proszek do pieczenia, całość zmiksować. Na koniec dodać mleko, dalej miksując.
Brzoskwinie odsączyć na sitku. Trzy połówki pokroić w paski, natomiast resztę w dość grubą kostkę. Pokrojona kostkę wrzucić do ciasta i całość wymieszać. Ciasto przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Paski z brzoskwiń rozłożyć na cieście. Piec w temperaturze 180°C około 45- 50 minut. Smacznego !