Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudne i pyszne. Trochę słonawe :) Idealne na każdy dzień i każdą domówkę
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 87
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 214
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 87
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 214
Składniki
Spód Precelki mielimy jak najdrobniej. Dodajemy masło orzechowe, miód i dokładnie zagniatamy. Powstałą masą wyklejamy spód formy i wstawiamy do lodówki.
Krem czekoladowy Mleczko kokosowe oraz mleko podgrzewamy w rondelku, dodajemy masło orzechowe oraz czekolade. Wszystko razem rozpuszczamy. Na koniec blendujemy na gładką masę. Masę wlewamy na przygotowany spód i odstawiamy do lodówki na cała noc.
Polewa W kąpieli wodnej na małym ogniu rozpuszczamy ze sobą mleko i czekoladę. Polewę wylewamy na wierzch, dekorujemy precelkami