Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudne i pyszne. Trochę słonawe :) Idealne na każdy dzień i każdą domówkę
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 154
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 325
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23666
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 346
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 154
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 325
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23666
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 346
Składniki
Spód Precelki mielimy jak najdrobniej. Dodajemy masło orzechowe, miód i dokładnie zagniatamy. Powstałą masą wyklejamy spód formy i wstawiamy do lodówki.
Krem czekoladowy Mleczko kokosowe oraz mleko podgrzewamy w rondelku, dodajemy masło orzechowe oraz czekolade. Wszystko razem rozpuszczamy. Na koniec blendujemy na gładką masę. Masę wlewamy na przygotowany spód i odstawiamy do lodówki na cała noc.
Polewa W kąpieli wodnej na małym ogniu rozpuszczamy ze sobą mleko i czekoladę. Polewę wylewamy na wierzch, dekorujemy precelkami