Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudne i pyszne. Trochę słonawe :) Idealne na każdy dzień i każdą domówkę
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5583
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3991
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 686
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5583
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3991
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 686
Składniki
Spód Precelki mielimy jak najdrobniej. Dodajemy masło orzechowe, miód i dokładnie zagniatamy. Powstałą masą wyklejamy spód formy i wstawiamy do lodówki.
Krem czekoladowy Mleczko kokosowe oraz mleko podgrzewamy w rondelku, dodajemy masło orzechowe oraz czekolade. Wszystko razem rozpuszczamy. Na koniec blendujemy na gładką masę. Masę wlewamy na przygotowany spód i odstawiamy do lodówki na cała noc.
Polewa W kąpieli wodnej na małym ogniu rozpuszczamy ze sobą mleko i czekoladę. Polewę wylewamy na wierzch, dekorujemy precelkami