Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna propozycja gdy masz ochotę na coś słodkiego. Wystarczy ciasto francuskie i maliny.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na dowolnej wielkości kwadraty lub prostokąty. Na każdym z nich ułóż maliny i posyp cukrem. Piec około 15 minut w temperaturze 210 st. Smacznego.