Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto gwiazda betlejemska"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 194
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 194
Składniki
Z podanych składników wyrób ciasto, odstaw do wyrośnięcia.Podziel je na 4 części, każdą rozwałkuj na placek o średnicy jak tortownica.
Smaruj je nutellą wymieszaną z mlekiem, złóż razem. Natnij placki na 8 części. Co drugą część wywiń na zewnątrz. Piecz 25 min w temp.180°C.
<strong>Przepis przysłała Izabela Nowak z Chomiąża</strong>Źródło: Bella Relaks