Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste ciasto z dodatkiem rabarbaru. Ciasto bardzo fajnie smakuje z każdymi owocami.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1879
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8431
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254428
Polecam.
Odsłon: 1534
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1879
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8431
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254428
Polecam.
Odsłon: 1534
Składniki
Jajka ubić z cukrami, dodać jogurt naturalny, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać olej. Wylać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia. Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki. Poukładać na cieście, delikatnie docisnąć. Piec w 175 stopniach około 25-30 min, tak do zrumienienia. Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem.