Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie i lekkie ciasto.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14623
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1392
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14623
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1392
Składniki
Ciasteczka rozgniatam, mieszam z mielonymi migdałami i rozpuszczonym masłem. Masę wykładam na dno blachy i ugniatam. Wstawiam do lodówki do stężenia.
Jogurt mieszam z cukrem pudrem lub krótko miksuję. Żelatynę rozpuszczam w 1/2 szklanki gorącej wody. Lekko przestudzoną wlewam do jogurtu.
Na stężałym spodzie rozkładam winogrona. Zalewam masą jogurtową i wstawiam do lodówki do stężenia.