Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 369
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 369
Składniki
Ciasto: Upiec dwa blaciki. Piec około 15- 20 minut.
I Masa: Jabłka ,wodę i cukier ( 2 łyżki) rozsmażyć następnie dodać suchą galaretkę.
II Masa; Wszystkie składniki zagotować z 2 łyżkami cukru aby powstała masa. Po wystygnięciu zmiksować z masłem i kieliszkiem spirytusu.