Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne ciasto z wykorzystaniem białek.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1778
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 304
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 729
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17162
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1778
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 304
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 729
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17162
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Formę keksówkę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą.
Margarynę rozpuścić i ostudzić.
Mąkę, wiórki, cukier, kakao i proszek do pieczenia wymieszać. Dodać ostudzoną margarynę.
Białka ubić na sztywno i wmieszać delikatnie do ciasta.
Ciasto przełożyć do formy i piec ok. 50 minut. Po ostudzeniu polać polewą czekoladową.