Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7482
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2427
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7482
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2427
Składniki
Układamy warstwami na wyłóżonej folią wczesniej blasze:
Herbatniki
Krem karpatka( z podanych wyżej składników gotujemy budyn a po ostygnnięciu , ucieramy go z 1 kostką margaryny Kasi)
Krakersy układamy na kremie karpatka.
Karmel toffi(mleko skondensowane słodzone ) gotować , puszke wstawić do wody (garnka) i gotować 3 godziny bądż kupić od razu gotowane.
NA karmel układamy jeszcze raz krakersy
Na krakersy bita śmietana ubita z śmietan fix.
Na wierch posypać startą czekoladą.Smacznego:))