Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1319
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1113
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1319
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1113
Składniki
Mąkę przesiać,dodać pozostałe składniki oprócz masy makowej,zagnieść,schłodzić w lodówce.
Ciasto rozwałkować,2/3 wyłożyć na blachę,na to równomiernie rozsmarować masę makową.Na wierzchu zrobić np.kratkę z pozostałego ciasta lub zetrzeć na tarce mocno schłodzone.
Piec w temp.180st. około 50-60 minut.