Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14547
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14547
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Składniki
białka jajek ubijamy na sztywną pianę następnie dodajemy ciągle miksując na małych obrotach słodzik i żółtka wsypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia na koniec dodajemy olej i marchewkę jeśli ciasto jest zbyt gęste można dodać trochę wody pieczemy w piekarniku 180 stopni przez 35-40 minut
na krem: 100 g twarogu półtłustego 100 g serka homo 0% wszystko miksujemy z erytrytolem