Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Składniki
Jajka, masło, cukier - wymieszać
Następnie dodajemy mąkę, śmietanę, cukier wanilinowy, proszek do pieczenia - całość mieszamy.
Ciasto przekładamy do średniej blachy (wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą) na wierzch układamy owoce wedle upodobania. Pieczemy w 160-180 st. C przez 30 min ( sprawdzać suchość patyczkiem)