Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...lub innymi owocami :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13224
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7424
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13224
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7424
Składniki
Wszystkie składniki poza owocami wrzuć do dużej miski i wymieszaj łyżką aż się połączą. Blachę (u mnie taka prawie kwadratowa) wysmaruj margaryną i posyp bułką tartą. Wylej ciasto, na jego wierzch wysyp owoce. Piecz ok. 40 minut (do suchego patyczka) w 200 stopniach.