Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto "migdałowe wzgórze""
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 694
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 186
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 694
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 186
Składniki
Margarynę zmiksuj z cukrem kryształem oraz wanilinowym, jajkami i aromatem. Następnie wsyp mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz zmielone migdały.
Całość dokładnie zmiksuj, po czym przelej do formy o wymiarach 24x35 cm. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 160°C i piecz około 45 minut.
Budyń ugotuj na mleku zgodnie z przepisem na opakowaniu i polej nim ciasto. Udekoruj np. owocami.Źródło: Telemax