Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto migdałowe z grysikiem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Stopione, schłodzone masło utrzyj z serkiem i 20 dag cukru. Dodaj jajka, kaszę manną, proszek. Upiecz ciasto.
Sok zagotuj z resztą cukru, wymieszaj z likierem. Gorące ciasto polej syropem. Posyp płatkami.
<strong>Przepis przysłała Izabela Szczypek z Katowic</strong>Źródło: Bella Relaks