Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostaje nam mnóstwo białek, nie koniecznie trzeba robić bezy :)
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 209
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34077
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 495
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2632
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 209
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34077
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 495
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2632
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę z dodatkiem soli, dodajemy cukier i dalej na sztywno. Mąkę z proszkiem do pieczenia wsypujemy na pianę i delikatnie mieszamy łyżką aby piana nie opadła. Dodajemy mak a na końcu wystudzoną ale płynną margarynę oraz olejek.
Wysmarowane tłuszczem i obsypane bułką tartą brytfanki, z zawartością :) wstawiamy do nagrzanego na 160 stopni (góra - dół) piekarnika. 40 minut i po sprawie.