Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-04-2014
Szybkie ciasto na niespodziewaną wizytę gości
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 778
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 912
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 778
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 912
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy lub mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Pieczmy w piekarniku nagrzanym do 180'C przez 45 - 55 min. Do tzw. suchego patyczka. Wyciągamy i chwilę studzimy na kracie.