Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-04-2014
Szybkie ciasto na niespodziewaną wizytę gości
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 207
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 207
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy lub mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Pieczmy w piekarniku nagrzanym do 180'C przez 45 - 55 min. Do tzw. suchego patyczka. Wyciągamy i chwilę studzimy na kracie.