Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8501
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1122
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11397
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 451
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8501
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1122
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11397
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 451
Składniki
Kruszonkę robimy ze składników musi być sypka.
dzielimy kruszonkę na 2 części.
Jedna część kruszonki wysypujemy na spód blachy.
Masę robimy ze składników.
Wykładamy masę na pierwszą część kruszonki.
Przykrywamy drugą częścią kruszonki.
Na masę można dać garść borówek jeżeli są.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika.Piec w temperaturze 160 stopni około 1 godziny.