Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto szampańskie"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1181
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1181
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodaj pozostałe . Upiecz.
Truskawki zagotuj z cukrem, zmiksuj. Wsyp żelatynę i galaretkę. Mieszaj, aż się rozpuszczą. Tężejący mus wylej na schłodzone ciasto.
Żółtka wymieszaj z cukrem i mąką ziemniaczaną. Wlej wino. Gotuj, aż masa zgęstnieje. Wlej namoczoną żelatynę. Do zimnej masy dodaj ubitą kremówkę. Wyłóż na ciasto. Schłodź.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Imielińska z Ciśca</strong>Źródło: Bella Relaks