Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne :)
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1003
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 413
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 369
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1003
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 413
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 369
Składniki
Margarynę miksujemy do białosci z cukrem i cukrem waniliowym. Do masy dodajemy po całym jajku, cały czas miksując. I stopniowo dodajemy po łyżce mąki , przesianej z proszkiem do pieczenia. Miksujemy do uzyskania puszystej masy.
Piekłam 45 min.w 150 * po wyłączeniu trzymałam jeszcze w zamkniętym piecu 15 minut.