Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
10 minut pracy przy przygotowaniu, a po upieczeniu również znika w 10 minut:)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15828
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4796
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 527
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15828
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4796
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 527
Składniki
Ubić białka i stopniowo wsypywać cukier, miksować dalej i dodawać po 1 żółtku. Następnie dodać pozostałe składniki i również zmiksować. Wylać na blachę. Na ciasto dać dowolne owoce (u mnie królują maliny i aronia), posypać kruszonką.
Piec 40-45 minut w temperaturze 160 stopni C