Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
10 minut pracy przy przygotowaniu, a po upieczeniu również znika w 10 minut:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Ubić białka i stopniowo wsypywać cukier, miksować dalej i dodawać po 1 żółtku. Następnie dodać pozostałe składniki i również zmiksować. Wylać na blachę. Na ciasto dać dowolne owoce (u mnie królują maliny i aronia), posypać kruszonką.
Piec 40-45 minut w temperaturze 160 stopni C