Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
10 minut pracy przy przygotowaniu, a po upieczeniu również znika w 10 minut:)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 133
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8668
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 133
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8668
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Składniki
Ubić białka i stopniowo wsypywać cukier, miksować dalej i dodawać po 1 żółtku. Następnie dodać pozostałe składniki i również zmiksować. Wylać na blachę. Na ciasto dać dowolne owoce (u mnie królują maliny i aronia), posypać kruszonką.
Piec 40-45 minut w temperaturze 160 stopni C