Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto :) i szybko znika z talerzy :) Na zdjęciu troszkę nie stężało, ale i tak wyszło :)
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 565
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 235
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 33
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 55
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 565
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 235
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 33
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 55
Składniki
Sporządzić biszkopt (przepis na stronce) i budyn wg przepisu na opakowaniu.
Do zimnego budyniu dodawać margarynę. Wymieszać.
Na biszkopt nakładać budyń i ułożyć herbatniki. Polać polewą.
Polewa : jajo miksujemy z cukrem i kakao. Wlać roztopioną margarynę.
Zjeść :) Smacznego :)