Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam dziś pyszne ciasto dyniowe, wilgotne, nie za słodkie, warzywne i przede wszystkim przepyszne :).
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 223
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1271
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4027
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1004
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 223
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1271
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4027
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1004
Składniki
W jednej misce ubijamy jajka z cukrem, pod koniec ubijania wlewamy olej. Później wsypujemy porcjami dynię (ewentualnie marchew). W drugiej misce mieszamy sypkie produkty mąkę, proszek, cynamon, bakalie. Mokre składniki dodajemy do suchych i mieszamy łyżką niezbyt długo, tak tylko do wymieszania składników. Keksówkę 12x40 cm wykładamy papierem do pieczenia. Pieczemy około 50-60 minut w temperaturze 170 stopni. Smacznego!