Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo szybkie, miękkie, wilgotne i pyszne.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3771
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 123
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3771
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 123
Składniki
Zmiksować jajka z solą i cukrem.Przesiać mąkę z proszkiem,miksować dolewając też wino i olej.Domieszać plasterki jabłek.(można dodać inne owoce, albo bez niczego). Wyłożyć na blaszkę 25x42, z papierem do pieczenia. Piec w 150*ok.1 godz. Po przestygnięciu, posypać cukrem pudrem. (zdjęć z etapów brak, bo to bardzo stary przepis)