Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto z rabarbarem"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5043
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34427
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2091
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113771
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5043
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34427
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2091
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113771
Składniki
ciasta połącz. Chłodź 30 minut. Ciastem wyklej formę, piecz 15 minut w temp. 180°C.
Rabarbar pokrój, wymieszaj z cukrem. Twaróg utrzyj z masłem, cukrem, żółtkami, budyniem, olejkiem. Białka ubij, dodaj. Dodaj rabarbar i białka, wymieszaj, wylej na spód, piecz 50 minut w 160°C.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień