Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1474
Polecam.
Odsłon: 256
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 68
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 260
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1474
Polecam.
Odsłon: 256
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 68
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 260
Składniki
Najpierw białka ubić i dosypywać cukru,potem dodać żołtka i mieszać delikatnie drewnianą łyżką,na końcu dodać mąke i proszek do pieczenia.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180stopni i piec około 15-20 min.
Galaretki przygotować według przepisu i jak zaczną tężeć to dać śmietanę ubitą i pokrajane truskawki
Na wystudzone ciasto wyłożyć masę! Smacznego