Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Pieczemy ciemny biszkopt. po wystygnięciu polewany gotowa masa krowkowa (lepiej ja podgrzac wtedy mozna ja rozsmarowac) na chlodna juz mase kladziemy ubita smietane.
na smietane slonecznik uprazony z margaryna, cukrem pudrem, mlekiem . kladziemy na smietane dosc gesto.