Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto z sezonowymi owocami, które można przyrządzić błyskawicznie.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 69
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 184
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 69
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 184
Składniki
Blachę 24x36 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ciastka ułożyć w blaszce.
Przygotować sernik według instrukcji na opakowaniu i wyłożyć na ciastka.
Z podłużnych biszkoptów ułożyć "zygzak". Wolne przestrzenie wypełnić malinami i jagodami.
2 galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej, gotowanej wody. Gdy zaczną tężeć, wylać je na ciasto. Schłodzić.