Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto z sezonowymi owocami, które można przyrządzić błyskawicznie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4889
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13257
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7441
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4889
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13257
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7441
Składniki
Blachę 24x36 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ciastka ułożyć w blaszce.
Przygotować sernik według instrukcji na opakowaniu i wyłożyć na ciastka.
Z podłużnych biszkoptów ułożyć "zygzak". Wolne przestrzenie wypełnić malinami i jagodami.
2 galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej, gotowanej wody. Gdy zaczną tężeć, wylać je na ciasto. Schłodzić.