Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto tanie szybkie może być z masą i bez
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 102
Dziś do pracy.
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 146
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15397
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 315
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 102
Dziś do pracy.
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 146
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15397
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 315
Składniki
Jabłka pokroić w grubą kostkę zasypać cukrem, zalać olejem i wstawić do lodówki na 1 godz. Wszystkie składniki dodać do jabłek wymieszać i piec w formie na pergaminie ok. 1 godz. w temp.180 stopni
Krem przygotować wg przepisu na opakowaniu. Zimne ciasto przekroić i przełożyć kremem karpatkowym. Gotowe ciasto polać polewą.( wszystkie składniki na polewę zagotować i polać ciasto) Można też posypać cukrem pudrem.