Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto tanie szybkie może być z masą i bez
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30835
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3600
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3369
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1102
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30835
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3600
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3369
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1102
Składniki
Jabłka pokroić w grubą kostkę zasypać cukrem, zalać olejem i wstawić do lodówki na 1 godz. Wszystkie składniki dodać do jabłek wymieszać i piec w formie na pergaminie ok. 1 godz. w temp.180 stopni
Krem przygotować wg przepisu na opakowaniu. Zimne ciasto przekroić i przełożyć kremem karpatkowym. Gotowe ciasto polać polewą.( wszystkie składniki na polewę zagotować i polać ciasto) Można też posypać cukrem pudrem.