Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu, b smaczne, delikatne i b tanie!!!! b. latwe w wykonaniu!!! mozna uzywac jako podstawe do mas i torcików, ale rownie wytwornie smakuje polane czekolada lub tylko posypane cukrem pudrem :)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 170
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 170
Składniki
jajaj zmikosować z cukrem dodac sypie skladniki potem dżem i na koniec dzem, jakby masa była zbyt gęsta mozna powolutki ciągle sprawdzając dodawac kapke mleka...ciasto musi być elastyczne a nie kluchowate
piec w temp ok 200 st ok 40-50 min
sprawdz patyczkiem czy sie dopieklo