Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie do przygotowania. Pysznie smakują na ciepło i na zimno.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2502
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1890
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1641
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1581
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2502
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1890
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1641
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1581
Składniki
Do miski przesiać mąkę, dodać cukier, posiekane orzechy nerkowca, masło, płatki owsiane, aromat migdałowy i żółtko.
3 kokilki posmarować masłem, włożyć połamane biszkopty.
Wsypać umyte i osuszone maliny.
Po wierzchu posypać przygotowaną kruszonką.
Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 25 minut.