Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie do przygotowania. Pysznie smakują na ciepło i na zimno.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2151
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 799
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2151
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 799
Składniki
Do miski przesiać mąkę, dodać cukier, posiekane orzechy nerkowca, masło, płatki owsiane, aromat migdałowy i żółtko.
3 kokilki posmarować masłem, włożyć połamane biszkopty.
Wsypać umyte i osuszone maliny.
Po wierzchu posypać przygotowaną kruszonką.
Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 25 minut.