Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie do przygotowania. Pysznie smakują na ciepło i na zimno.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1095
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13066
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1095
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13066
Składniki
Do miski przesiać mąkę, dodać cukier, posiekane orzechy nerkowca, masło, płatki owsiane, aromat migdałowy i żółtko.
3 kokilki posmarować masłem, włożyć połamane biszkopty.
Wsypać umyte i osuszone maliny.
Po wierzchu posypać przygotowaną kruszonką.
Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 25 minut.