Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche...cynamnowe i takie delikatna
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2074
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1994
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 448
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2074
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1994
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 448
Składniki
Wszystkie składniki ugniatamy, do 1/3 części ciasta dodajemy kakao i wkładamy do zamrażarki a pozostałą część ciasta wkładamy do lodówki na 30 mminut. Po tym czasie ciasto rozwałkowujemy na foremce i układamy na nim jabłka, posypujemy cynamonem, pieczemy ciasto ok.45 min w temp 180*.Po tym czasie ciasto wyciągamy z piekarnka polewamy gorącym budyniem i na wierzch ucieramy na tarle ciasto z zamrażarki, i podpiekamy następne 15 minut.