Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche...cynamnowe i takie delikatna
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Składniki
Wszystkie składniki ugniatamy, do 1/3 części ciasta dodajemy kakao i wkładamy do zamrażarki a pozostałą część ciasta wkładamy do lodówki na 30 mminut. Po tym czasie ciasto rozwałkowujemy na foremce i układamy na nim jabłka, posypujemy cynamonem, pieczemy ciasto ok.45 min w temp 180*.Po tym czasie ciasto wyciągamy z piekarnka polewamy gorącym budyniem i na wierzch ucieramy na tarle ciasto z zamrażarki, i podpiekamy następne 15 minut.