Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11290
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6482
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5468
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13494
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5267
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11290
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6482
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5468
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13494
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5267
Składniki
biszkopt(każdy ma swój wypróbowany) kroimy na trzy części .
MASA: cukier puder,jajka,margarynę ucieramy wodę z sokiem zagotować i dodać rozpuszczoną mąkę w niewielkiej ilości wody-zagotować gorące dodać do utartej masy,wymieszać gorącą masą smarujemy części biszkoptu,górę też smarujemy i posypujemy kokosem lub czekoladą