Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie czekoladowe, rozpływa się w ustach :)
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 301
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2968
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 22
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 146
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 301
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2968
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 22
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 146
Składniki
Margargarynę ucieramy z ośmioma łyżkami cukru.
Cały czas ubijając dodajemy jajka.
Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i kakao.
Po wymieszaniu powyższych składników dodajemy pokrojoną w kostkę czekoladę.
Całość przekładamy na tortownicę (22cm).
Na wierzchu układamy pokrojone w kostkę gruszki i posypujemy dwoma łyżkami cukru
Pieczemy 45 minut w temperaturze 180 stopni C.