Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne letnie ciasto z sezonowymi owocami.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 72
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 72
Składniki
1. Jajka, cukier i cukier waniliowy miksujemy na puszystą masę. 2. Wlewamy olej i miksujemy kilka minut. 3. Wsypujemy obie mąki, proszek do pieczenia oraz kakao i miksujemy na gładkie ciasto. Dodajemy jagody i mieszamy za pomocą łyżki. 4. Ciasto przekładamy do blaszki o wymiarach około 21x25cm wcześniej wyłożonej papierem do pieczenia. 5. Ciasto pieczemy przez około 40 minut w 180 stopniach. 6. Gotowe! Smacznego!