Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało być brownie, ale siedziało w piekarniku kilka minut za długo i nie ma tej wilgoci charakterystycznej dla brownie. Mimo to, jest bardzo smaczne.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 140
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 140
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Składniki
Margarynę i kuwerturę rozpuścić w kąpieli wodnej i ostudzić. Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać ostudzoną masę czekoladową.
Piekarnik nagrzać do 170 stopni. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Przesiać do masy czekoladowo-jajecznej i wymieszać. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć maliny. Piec ok. 30-35 minut. Smacznego :)