Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało być brownie, ale siedziało w piekarniku kilka minut za długo i nie ma tej wilgoci charakterystycznej dla brownie. Mimo to, jest bardzo smaczne.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 541
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16809
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 563
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 541
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16809
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 563
Składniki
Margarynę i kuwerturę rozpuścić w kąpieli wodnej i ostudzić. Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać ostudzoną masę czekoladową.
Piekarnik nagrzać do 170 stopni. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Przesiać do masy czekoladowo-jajecznej i wymieszać. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć maliny. Piec ok. 30-35 minut. Smacznego :)