Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Czereśniowy strudel"
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 194
Składniki
Czereśnie umyj, wydryluj, wrzuć do garnka. Zasyp cukrem, dodaj cukier żelujący, gotuj na małym ogniu 10 minut. Odstaw do ostygnięcia.
Na ciasto wyłóż owoce, zwiń w rulon, zawiń boki. Piecz według opisu na opakowaniu. Migdały upraż na suchej patelni, posyp nimi ciasto.
CZAS: około 15 minutŹródło: Dobry Tydzień