Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne słodkości, tym razem bez pieczenia. Daktylowe batoniki z masłem orzechowym, oblane gorzką czekoladą. Dodatek przyprawy do piernika sprawia, że smakują wyjątkowo
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4262
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2545
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2091
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11199
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4262
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2545
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2091
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11199
Składniki
Wszystkie składniki oprócz czekolady włożyć do malaksera, zmiksować.
Mieszankę przełożyć do formy keksówki, wyściełanej papierem do pieczenia, dobrze docisnąć. Włożyć do lodówki na około dwie godziny.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Masę daktylową pokroić na kawałki. Batoniki zanurzać w czekoladzie, wstawić do lodówki do zastygnięcia.