Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne słodkości, tym razem bez pieczenia. Daktylowe batoniki z masłem orzechowym, oblane gorzką czekoladą. Dodatek przyprawy do piernika sprawia, że smakują wyjątkowo
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 67
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 117
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 67
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 117
Składniki
Wszystkie składniki oprócz czekolady włożyć do malaksera, zmiksować.
Mieszankę przełożyć do formy keksówki, wyściełanej papierem do pieczenia, dobrze docisnąć. Włożyć do lodówki na około dwie godziny.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Masę daktylową pokroić na kawałki. Batoniki zanurzać w czekoladzie, wstawić do lodówki do zastygnięcia.