Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser a'la Tiramisu zrobiony z podłużnych biszkoptów nasączonych kawą naturalną z amaretto, przełożonych kremem (wymieszane kremy pozostałe z wykonania tortu), posypany kakao. Torcik składa się z dwóch warstw. Prosty i szybki w przygotowaniu.
talerzyk, rękaw cukierniczy,
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10154
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9212
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6566
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10154
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9212
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6566
Składniki
Na talerzyku na którym będziemy przygotowywać torcik układamy nasączone w kawie zmieszanej z amaretto biszkopty.
Na warstwę biszkoptów wykładamy krem, posypujemy kakao. Nakładamy kolejną warstwę z nasączonych biszkoptów i wykładamy krem. Krem równo rozprowadzamy i posypujemy kakao.
Gotowy deser wstawiamy na kilka godzin do lodówki. Po kilkugodzinnym chłodzeniu możemy go konsumować. Torcik idealny jest do porannej lub popołudniowej kawy.
Smacznego !!!